Transformative Lab ja Leena Vainio valmennusmetodit ja koulutusmetodit

Meistä

Maailma muuttuu yksi ihminen kerrallaan ja me Transformative LABissa autamme yksilöitä muutoksessa.

Transformative LAB tarjoaa välineitä mielen rauhoittamiseen, luovuuden vapauttamiseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen johtamiseen sekä valmentamiseen.

Missiomme on inhimillisen kärsimyksen vähentäminen rakkaudellisuuden, myötätunnon ja hyväksynnän voimalla. Autamme ihmisiä tutustumaan omaan persoonansa eri puoliin ja ajatusmalleihin sekä löytämään sisäisen turvapaikan syvältä itsestään.

Kun energiaa ei enää kulu taisteluun omia ajatuksia tai tapoja vastaan, voimme paremmin toimia omien perusarvojemme mukaisesti.

Transformative LAB on minun tapani tuoda maailmaan enemmän hyvyyttä ja oikeudenmukaisuutta. Pysähtyminen, hengittäminen, tietoinen läsnäolo sekä luovuus ovat tehokkaita keinoja niin henkilökohtaisten kuin globaalien haasteiden ratkaisemisessa. 

Leena Vainio, Transformative LABin perustaja

Transformative LABin perustaja, Leena Vainio, on tehnyt monipuolisen ja pitkän työuran tieteen, taiteen ja kansainvälisen kaupan parissa.

Hän on työskennellyt muun muassa opettajana Helsingin Yliopiston Avoimessa yliopistossa ja Kielikeskuksessa, aikuiskoulutuksen erityisasiantuntijana lääninhallituksen alaisissa huippukoulutusohjelmissa Sardiniassa sekä Kiinan ja Euroopan välisen kaupan asiantuntijana Roomassa.

Tällä hetkellä Leenaa työllistävät Transformative LABin lisäksi hänen kuvataideprojektinsa.