Hyvinvointivalmennukset ja hyvinvointikoulutukset

LAB | ACADEMY

TRANSFORMATIVE COACHING ACADEMY
Elä ja valmenna Hyvää Elämää
Hyvinvointivalmentajakoulutus TCA 

Miten tietoisuustaidoilla voi lisätä hyvinvointia niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa elämässä? Kuinka voi ohjata muita löytämään omat vahvuutensa? Millaista on hyvä johtaminen?

Transformative LABin hyvinvointivalmentajakoulutukset sopivat sinulle, joka etsit työvälineitä parempaan vuorovaikutukseen, itsesi ja muiden motivoimiseen ja kokonaisvaltaisesti tasapainoisen elämäntavan omaksumiseen.

Tärkeintä mitä olen oivaltanut ja löytänyt ovat omat arvoni. Kun ne on ottanut osaksi omaa arkea, niin elämä tuntuu paljon mielekkäämmältä.

Opiskelijapalaute elä ja valmenna hyvää elämää -kurssilta

Tietoisuustaitopohjainen hyvinvointivalmentajakoulutus on henkilökohtainen oppimisprosessi, jonka aikana opiskelijan käsitys omasta itsestä ja omista vahvuuksista tarkentuvat. Omakohtaisen oivaltamisen vahvistamana opiskelija pystyy koulutuksen jälkeen tarjoamaan tehokkaita välineitä hyvinvoinnin valmentamiseen työpaikoilla, urheiluseuroissa tai eri yhteisöissä.

Oppimani tunnetaidot ovat minulla ihan jokapäiväisessä käytössä. Sen sijaan, että juoksisin pakoon omia tunteitani entiseen tapaan, niin nykyään tiedän että kaikki tunteet ovat hyviä ja että niillä on jokin viesti minulle.

Opiskelijapalaute elä ja valmenna hyvää elämää -koulutuksesta

Elä ja valmenna hyvää elämää TCA I

Koulutuksessa perehdytään hyväksymis- ja omistautumistyöskentelyn (HOT) periaatteisiin ja siihen mikä merkitys  omilla ajatuksillamme on toimintakykyymme ja hyvinvointiimme.

Koulutuksen laajuus: 34 op (900h)
Kesto: lukuvuosi

Lisätietoja ja tarkka opetussuunnitelma

Elä ja valmenna hyvää elämää TCA II

Opinnoissa syvennetään I-koulutuksessa käsiteltyjä teemoja sekä perehdytään psykosynteesin ja siihen, miten psykosynteesiä voi käyttää apuvälineenä itsetuntemuksessa ja oman potentiaalin tunnistamisessa ja vapauttamisessa.

Koulutuksen laajuus: 24 op (640h)
Kesto: lukuvuosi

Lisätietoja ja tarkka opetussuunnitelma

 Elä ja valmenna hyvää elämää TCA III

Hyvinvointivalmentajakoulutuksen viimeisessä osassa koulutuksissa I ja II aloitettu henkilökohtainen oppimisprosessi viedään huippuunsa. Opitaan taitoja, joiden avulla elämän muutoksia voidaan luotsata puhtaalta pohjalta, nopeasti ja tehokkaasti.

Koulutuksen laajuus: 26 op (700h)
Kesto: lukuvuosi

Lisätietoja  ja tarkka opetussuunnitelma

 

Koulutuksia järjestetään tällä hetkellä:

Keski-Pohjanmaan Kansanopisto, Kälviä
Peräpohjolan Opisto, Tornio

Ota yhteyttä