Bisneskoulutukset ja urheilukoulutukset

LAB | Success

Onko sinulla tavoitteita, jotka haluat saavuttaa? Onko vastuullasi muiden ihmisten menestyminen? Kulkevatko treenit hyvin, mutta kilpailutilanteessa jännitys pilaa suorituksen?

Transformative LABin Success -koulutuksissa keskitytään itsensä johtamiseen, omien vahvuuksien tunnistamiseen sekä omien toimintapojen ja – mallien ymmärtämiseen. Kun tunnistaa syvällä  itsessään vaikuttavat mekanismit, on helpompaa saada koko oma potentiaali käyttöönsä.Transformative LABin yksilövalmennuksen avulla ymmärsin paremmin omien arvojeni merkityksen bisneksessä ja sen kehittämisessä. Nyt kun oma arvopohjani on selkeä ja toimin sen mukaisesti, on yritykselleni alkanut kehittyä ihan kokonaan uusi, entistä toimivampi strategia.

Palaute henkilökohtaisesta valmennuksestaTietoisuustaitopohjaisissa koulutuksissa hyödynnetään mindfullnessia ja humanistista psykologiaa ja ne sopivat erinomaisesti urheilijoille, urheiluvalmentajille sekä yrittäjille ja yritysjohtajille.

Jokainen koulutettava käy läpi henkilökohtaisen oppimisprosessin, jonka jälkeen koulutettavalla on valmiudet valmentaa ja johtaa tarvittaessa myös muita uusien tavoitteiden saavuttamisessa.

Kun kaikki se mitä teen perustuu omiin arvoihini, on työ mielekästä ja uskon jaksavani tehdä töitä yritykseni parissa vielä pitkään.

Palaute henkilökohtaisesta valmennuksesta

Tällä hetkellä Transformative LAB räätälöi Success -koulutuksia asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koulutettavat voivat olla yksityishenkilöitä, ryhmiä tai yhteisöjä.

Omalla kohdallani Transformative LABin valmennukset ovat vaikuttaneet työelämän lisäksi ihan yksityiselämässäkin. Kun olen oppinut paremmin hyväksymään tunteeni, niin olen rauhallisempi enkä esimerkiksi ala huutamaan lapsilleni pitkänkään työpäivän jälkeen.

Palaute henkilökohtaisesta valmennuksesta