Oman näköistä elämää

Hei! Olen Leena Vainio, Transformative LABin perustaja. Tässä blogissa kirjoitan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luovuudesta ja kaikesta siitä mikä milloinkin on ajankohtaista elämässäni, koulutuksissani ja valmennuksissani.

Näin ensimmisessä blogikirjoituksessani ajattelin kertoa hieman siitä, mistä aineksista minun näköiseni elämä on luotu.

monta puolta – kaikki yhtä tärkeitä

Jokaisella meistä on monia eri puolia ja kun ne ovat tasapainossa saa käyttöönsä koko potentiaalinsa. Siispä jos minulta kysytään, mitä teen tai kuka olen, on vastaukseni pitkä.

Useimmiten vastauksissani toistuvat nämä määritelmät: valmentaja, kouluttaja, kuvataiteilija, puhuja, suunnittelija, opettaja, tutkija, oppija ja etsijä.

Onnekseni olen kyennyt luomaan itselleni elämän, jossa voin toteuttaa kaikkia puoliani!

Esimerkiksi koulutus- ja valmennustöideni kautta on ollut upeaa auttaa myös muita ihmisiä näkemään erilaiset puolensa itsessään, hyväksymään ne ja saamaan näin kaikki omasta potentiaalista käyttöön.

HUmanisti pärjää missä vain

Ennen nykyistä työtäni olen opiskellut italian kieltä ja kulttuuria yliopistossa. Humanististen tieteiden maisterinpaperit saatuani työurani kuljetti minut luonnollisesti Italiaan. Ensitöikseni työskentelin kansainvälisen kaupan alalla, sittemmin myös tutkijana sekä esimerkiksi maakuvamarkkinoinnin parissa.

Tällä hetkellä järjestän hyvinvointikoulutuksia järjestöille, yrityksille ja yksityishenkilöille oman Transformative LABin kautta. Lisäksi työskentelen myös omien kuvataideprojektieni parissa.

ilman taidetta ja italiaa ei ole leenaa

Minulle tärkeitä asioita elämässä ovat Italia ja taide. Olen pienestä pitäen kokenut voimakasta tarvetta luoda jotakin uutta ja yksi tapa kanavoida luovuuttani on tällä hetkellä kuvataide.

Italiaan päädyin sattumalta lukioikäisenä ja siitä alkoi elämänpituinen rakkaussuhde kyseiseen maahan, sen kieleen ja kulttuuriin. Minulla onkin koti kahdessa maassa: Suomessa ja Italiassa.

Mutta lopetetaanpas minusta puhuminen tähän näin ja nyt. Minua kiinnostaisi tietää paljon enemmän sinusta! Minkälaisia puolia sinussa on? Mitä ilman sinua ei olisi olemassa?

Luovuuskouluttaja Leena Vainio